Aceasta fotografie apartine lui: Ovidiu Sebezan

Despre Mine

Fotografia este calea de a simti, de a atinge, de a iubi, este dorinta de a comunica sentimentele imortalizate si celor din jur.
A fotografia inseamna a captura realitatea trecătoare, este acel moment cand imaginea devine o mare bucurie fizica si intelectuala. Pentru mine fotografia este ceva ce simt, este vorba de a găsi ceva interesant intr-un loc obișnuit, de a elibera lumea pe care o țin ascunsa in mine. Prin fotografie pot arata tuturor ceea ce simt, ceea ce vad ochii mei dincolo de o simpla imagine, pot crea povesti in care ceilalti sa se regăsească, momente unice imposibil de a mai putea fi reproduse.
Un fotograf este conștient de micile momente din viata unui om care dezvăluie adevăruri mari, trebuie sa-i vezi asa cum nu s-au vazut niciodata si prin fotografie sa transmiți celor din jur emoții nebănuite.
Fotografia este o arta, un univers nelimitat iar pentru mine reprezintă o parte din viata. Arta este acuzație, expresie, pasiune. Pasiunea este dragostea de a face ceva. Eu nu știu sa trăiesc fara pasiune. Tot ceea ce fac, fac din pasiune si cu pasiune